Mit hus

Larsbc.dk

Huset i Nørregade

 

Mit hus i Nørregade er bygget i 1820, det er den kendte Ærø maler Carl Rasmussens føde- & barndomshjem.

Huset er på omkring 200 kvm i 3 plan, dog er 2 sal, loft men med hems. Der er en dejlig have på 48 kvm nem og overskuelig.

Jeg overtog huset i 2007 og siden har det gennegået en større renovering, der er lavet ny stue, nyt køkken, nyt soveværelse, kontor og bryggers, huset overetage er isoleret til kip og fuldt udnyttet.

Jeg har ligeledes lavet en charmerende gårdhave med udekøkken og masser af højbede.

Du kan gå ind og kikke på undersiderne for de forskellige rum for at se billederne af ombygningen og det færdige resultat.

Husets Historie

 

Huset er nygget i 1820, oprindeligt har det hængt sammen med nr 4 og nr 6 som en købmandshandel, huset er barndomshjem for den kendte maler Carl Rasmussen, som senere flyttede til Marstal. Mange af hans billeder hænger på Marstal Søfarts museum.

 

Huset har haft flere ejere, men ved ikke helt hvem de har været.

 

I 1970erne, køber Ærø Museum bygningen og bruger den først som kustode bolig og senere får de administration her, med arkiv, dette havde de frem til 2007 1 juli, hvor jeg overtog huset.

Fremtiden i huset

Planerne med huset er mange men grundet min arbejds situation med mit firma samt jobbet som Sosuhjælper, gør at jeg holder en pause i byggeriet i 1 til 2 år. Dette er dog afhængig af min situation og hvad der sker i mit liv.

 

Rum der mangler

Badeværelse

Gang foroven og nedenunder

Værelse mod gade i højre side af huset

Værelse mod haven i højre side af huset

Huset set fra haven

Copyright © All Rights Reserved